Kategoriat
Videot ja podcastit

Eläinpyramidi -esittelyvideo

Lautapelioppaan videomaestro Tuomo Pekkanen on ottanut käsittelyynsä vuonna 2008 Vuoden lastenpeli -palkinnolla palkitun eläinhupailun Eläinpyramidin. Kuinkas niitä eläimiä pyramidiin oikein pinotaankaan? Se selviää tässä kolme minuuttia kestävässä videossa.

Eläinpyramidia löytyy yhä lähes joka paikasta, sen verran suositusta pelistä on kyse. Eikä suotta! Pelihän on kerrassaan mainio. Myös uusi Eläinpyramidi Maxi on tutustumisen arvoinen peli, joka jatkaa saman idean jalostamista.

Päätoimittajalta vielä pieni pakkausvinkki: Eläinpyramidi menee tosiaan pieneen tilaan. Jos laatikkokin tuntuu liian isolta, ota puolen litran Minigrip-pussi ja sullo eläimet siihen. Todella tiivis matkapeli!

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *