Kategoriat
Videot ja podcastit

Elder Sign -esittelyvideo

On kesäpäivänseisaus ja tähdet ovat asettuneet oikeaan asentoon Tampereen yllä. Niinpä on kerrassaan täydellinen aika Tuomo Pekkaselle esitellä Fantasy Flight Gamesin Cthulhu-mythokseen perustuva Elder Sign -peli, joka yhdistää Arkham Horroria ja Yatzyä. Yhdistelmä kuulostaa vähintäänkin lievästi demoniselta, mutta annetaanpa Tuomon kertoa, millainen lopputulos oli. Videolla on mittaa kahdeksan ja puoli minuuttia.

Jos mielenkiinto heräsi, Elder Sign löytyy asiantuntevista pelikaupoista, jotka muitakin Fantasy Flightin pelejä myyvät. Suomeksi peliä ei ole vielä tehty, ja tuskin ihan heti tehdäänkään. Puhelinversio Elder Sign: Omens löytyy iTunesista ja Google Playstä.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *