Kategoriat
Uutiset

Haluatko tammen MM-kisoihin?

Suomen lautapeliseuralta on tiedusteltu Suomen edustajaa 10 × 10 -tammen MM-kisoihin Hollantiin 16.–22.9.2012. Kisan järjestävä Royal Dutch Draughts Federation majoittaa osallistujat, matkat pitää maksaa itse.

Jos olet kiinnostunut ryhtymään Suomen edustajaksi MM-kisoihin, suuntaa Lautapeliseuran foorumille. Lautapeliseura etsii kisoihin mahdollisimman pätevää edustajaa.

10 × 10 tunnetaan kansainvälisenä tammena ja se on luultavasti suosituin tammen pelaamisen muoto. Hallitseva maailmanmestari on venäläinen Alexander Georgiev.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *