Kategoriat
Videot ja podcastit

Flamme Rouge -esittelyvideo

Tuomo Pekkanen esittelee Lautapelit.fi:n julkaiseman ja Asger Sams Granerudin suunnitteleman Flamme Rouge -lautapelin. Tuomo tykkäsi ja mikäpä ettei, sillä Flamme Rouge on oikein mainio pyöräilypeli. Pelin pieni pakanrakennuselementti toimii ja pelaaminen on tiukka kilpailu, mutta samalla hyväntuulinen ja positiivinen kokemus.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

2 vastausta aiheeseen “Flamme Rouge -esittelyvideo”

Peliä ei välttämättä voita ensimmäisenä maaliviivan ylittänyt niinkuin tuossa videossa sanottiin. Samalla kierroksella viivan ylittäneistä voittaa se joka on pisimmällä viivan takana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *