Kategoriat
Videot ja podcastit

Hobitti-korttipelin esittelyvideo

Tuomon elokuun video nähdään poikkeuksellisesti jo alkukuusta. Tässä kuussa käsiteltävänä on Martin Wallacen suunnittelema ja Suomessa Pelikon julkaisema Hobitti-korttipeli, joka ei siis suinkaan ole sama kuin Pelikon julkaisema Hobitti-lautapeli. Tästä noin kuusiminuuttisesta videosta joka tapauksessa selviää, mistä Hobitti-korttipelissä on kyse.

Pelikon julkaisemaa peliä löytää varsin hyvin myös marketeista, tämän pelin perässä ei tarvitse erikoisliikkeissä juosta.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *