Kategoriat
Videot ja podcastit

Kilpikonnakisa -esittelyvideo

Kilpikonnakisa on huikean jännittävä kilpajuoksu kohti salaatinlehtiä. Katso yllä oleva vajaa neljä minuuttia kestävä video, niin tiedät, mitä mieltä Lautapelioppaan videoesittelyn tehnyt Tuomo Pekkanen on tästä lastenpelistä, joka sopii yllättävän hyvin myös aikuisten pelattavaksi.

Reiner Knizian suunnittelema peli on syystäkin Lautapelioppaan lastenpelilistan kärjessä. Päällisin puolin hyvin yksinkertainen peli tarjoaa paljon purtavaa sekä pienemmille että isommille pelaajille. Kilpikonnakisailu on yllättävän addiktoivaa, joten tähän peliin kannattaa tutustua. Harmillisesti peli on ainakin Suomessa loppuunmyyty, joten jos törmäät siihen jossakin, kannattaa napata se talteen!

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

6 vastausta aiheeseen “Kilpikonnakisa -esittelyvideo”

Ihan hauska esittelyvideo jälleen kerran, näitä ei ainakaan liikaa ole vielä ilmestynyt. Vain yksi kysymys videon jäljiltä jäi: Miten spiraalista tulee mieleen juuri Kill Bill? ;)

Sen verran on kyllä täsmennettävä, että toiseksi viimeisen ruudun ohella jo kolmanneksi viimeistä ruutua on tarkkailtava, sillä se väärä tupla takuulla vastustajan kädessä.

Ukkelille: se hälyytysmusiikki? Ja Hannulle: ehdottomasti juuri näin, kertoo vain että se ei ole “vain” yksinkertainen lastenpeli vaan että siellä on myös ihan hauska _peli_ sisällä.

Vaikutti tosi mukavalta peliltä. Tuota pelilaatikkoa olisi voinut kyllä vilautella enemmänkin kuin vain kuvana :/

Peliä ei vain tunnu löytyvän mistään… Vaimo kun haluisi sen ostaa kummilapsilleen. Jospa tilaisin pelin Saksasta, mutta tahtoisiko joku toimittaa minulle kopion suomenkielisistä säännöistä, vai onko ihan rikollista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *