Kategoriat
Videot ja podcastit

Lautapelituubi: Kirjastojen pelikokoelmat

Testasin Menolippu Euroopan ja Menolippu Pohjoismaat näppärästi kirjastosta lainaamillani kappaleilla. Tämähän on erinomaisen käytännöllinen tapa tutustua uusiin peleihin ostamatta niitä itse!

Erityisesti HelMet-kirjastot pääkaupunkiseudulla ovat kunnostautuneet pelivalikoimiensa laajuudella, mutta muuallakin kyllä osataan – ja jos omassa kotikirjastossasi ei vielä kunnollista lautapelikokoelmaa ole, kannattaa ehdottomasti olla yhteyksissä kirjaston suuntaan ja ehdottaa parannusta tilanteeseen.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

3 vastausta aiheeseen “Lautapelituubi: Kirjastojen pelikokoelmat”

Wooo!

Kiitos Mikko, tämä piristi mukavasti perjantai-aamuna ja tuntuu että on tehnyt jotain hyödyllistäkin :-)

Tuo neuvo toivoa omalta kirjastoltaan pelejä lainaan on todella hyvä, asiakaspalaute oikeasti vaikuttaa ja on meille tärkeää. Eli eikun käymään ja kysymään.

Minuun voi aina ottaa yhteyttä tässä asiassa.

Itsellä on viime vuodelta vaatimattomat 200+ lautapelilainausta. HelMet-kirjastojen valikoima on kyllä aivan käsittämättömän hyvä ja se paranee koko ajan. Rahallinen säästö on melkoinen, kun pääsee aina kokeilemaan pelejä ennen ostopäätöstä. Suurinta osaa lautapeleistä ei kuitenkaan tulisi pelattua kuin kerran. Kiitokset vaan Rennille ja kaikkien kirjastojen henkilökunnalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *