Kategoriat
Videot ja podcastit

Opi pelaamaan: Menolippu Eurooppa ja Pohjoismaat

Tämä video opettaa Menolippu Pohjoismaat ja Menolippu Eurooppa -pelien säännöt. Video olettaa, että osaat Menolipun säännöt. Jos et osaa, ei hätää: katso vain Opi pelaamaan Menolippu -videomme.

Eurooppa ja Pohjoismaat sisältävät lauttoja ja tunneleita, jotka tekevät reittien rakentamisesta hieman vaikeampaa. Euroopassa on lisäksi eripituisia menolippuja ja asemat, jotka auttavat saamaan matkalippuja valmiiksi, sillä pystyt lainaamaan toisten pelaajien reittejä.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *