Kategoriat
Videot ja podcastit

Memoir ’44 -esittelyvideo

Days of Wonderin suosittu kevytsotapeli Memoir ’44 on herkullinen sekoitus tuuria ja taitoa. Tuomo Pekkasen videoesittely kertoo, mistä Memoir ’44 -peruspelissä on kyse. Mikä tässä sotapelissä toimii ja mikä ei? Vajaa kymmenen minuuttia kestävä video esittelee pelin kattavasti. Katso video ja tutustu noin tunnin kestävän vauhdikkaan sotapelin kuvioihin.

Lautapelioppaassa on esitelty Memoirin lisäosia arvosteluina: Eastern Front, Terrain Pack, Pacific Theater ja Air Pack. Videomuotoisia esittelyjä lisäosista ei valitettavasti ole.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *