Kategoriat
Peliarvostelut

Memoir ’44: Pacific Theater

Pacific Theater laajentaa Memoir ’44:n taistelut Tyynellemerelle. Japanilaiset joukot kohtaavat Yhdysvaltain merijalkaväen tiukoissa viidakkotaisteluissa. Pacific Theater lisää  Eastern Frontin tapaan peliin paljon uutta. Mukana on myös uusia miniatyyrejä. Japanilaiset joukot ovat siistejä ja laadukkaita. Mukana on luonnollisesti paljon uusia pahvilätkiä.Memoir '44 Pacific Theaterin sisältö

Vahvoja joukkoja

Uudet säännöt kiinnostavat tietysti eniten. Sekä japanilaiset että merijalkaväki ovat kovia taistelemaan. Japanilaiset eivät juuri peräänny ja täysivahvuiset japanilaisjoukot hyökkäävät lisänopalla lähitaistelussa. Lähitaisteluun taas voi rynnätä Banzai!-huudon saattelemana kahden heksan päästä.

Vastineeksi merijalkaväki aktivoi jokaisella kortilla yhden ylimääräisen yksikön. Taustatukea antavat liekinheitintankit, rannikkoa pommittavat laivat ja liikkuvat tykistöpatterit.

Uusista ideoista on vielä mainittava yö, joka heikentää näkyvyyttä ja vaihtuu vuorojen kuluessa hiljakseen päiväksi. Kaikkia uusia ominaisuuksia käytetään skenaarioissa, joita on valitettavasti edelleen vain kahdeksan. Skenaariot ovat kuitenkin kiinnostavia.

Yhteenveto

Pacific Theater on erinomainen lisäosa, joka tuo uutta henkeä Memoir-matseihin. Laadultaan lisäosa on Eastern Frontin tasoa ja näiden välinen paremmuus on makuasia. Fanille tämä on joka tapauksessa pakkohankinta.

Suunnittelija:
Julkaisija: Days of Wonder
Ilmestymisvuosi: 2006
Pelaajamäärä: 2
Pituus: 60 min

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kiinnostaako tämä peli? Katso myös nämä:

Katso lisätietoja BoardGameGeekistä

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *