Memoir ’44: Pacific Theater

Pacific Theater laajentaa Memoir ’44:n taistelut Tyynellemerelle. Japanilaiset joukot kohtaavat Yhdysvaltain merijalkaväen tiukoissa viidakkotaisteluissa. Pacific Theater lisää  Eastern Frontin tapaan peliin paljon uutta. Mukana on myös uusia miniatyyrejä. Japanilaiset joukot ovat siistejä ja laadukkaita. Mukana on luonnollisesti paljon uusia pahvilätkiä.Memoir '44 Pacific Theaterin sisältö

Vahvoja joukkoja

Uudet säännöt kiinnostavat tietysti eniten. Sekä japanilaiset että merijalkaväki ovat kovia taistelemaan. Japanilaiset eivät juuri peräänny ja täysivahvuiset japanilaisjoukot hyökkäävät lisänopalla lähitaistelussa. Lähitaisteluun taas voi rynnätä Banzai!-huudon saattelemana kahden heksan päästä.

Vastineeksi merijalkaväki aktivoi jokaisella kortilla yhden ylimääräisen yksikön. Taustatukea antavat liekinheitintankit, rannikkoa pommittavat laivat ja liikkuvat tykistöpatterit.

Uusista ideoista on vielä mainittava yö, joka heikentää näkyvyyttä ja vaihtuu vuorojen kuluessa hiljakseen päiväksi. Kaikkia uusia ominaisuuksia käytetään skenaarioissa, joita on valitettavasti edelleen vain kahdeksan. Skenaariot ovat kuitenkin kiinnostavia.

Yhteenveto

Pacific Theater on erinomainen lisäosa, joka tuo uutta henkeä Memoir-matseihin. Laadultaan lisäosa on Eastern Frontin tasoa ja näiden välinen paremmuus on makuasia. Fanille tämä on joka tapauksessa pakkohankinta.

Suunnittelija:
Julkaisija: Days of Wonder
Ilmestymisvuosi: 2006
Pelaajamäärä: 2
Pituus: 60 min

Osta peli itsellesi

Kiinnostaako tämä peli? Katso myös nämä:

Arvostele Memoir ’44: Pacific Theater

Sinun täytyy rekisteröityä käyttäjäksi voidaksesi arvostella pelejä.

Ääniä:16
Aito keskiarvo:4.06
Tasoitettu keskiarvo:3.48
  • 0: 0
  • 1: 0
  • 2: 0
  • 3: 1
  • 4: 13
  • 5: 2

Katso lisätietoja BoardGameGeekistä

Osta Löydä lautapelit -kirja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.