Kategoriat
Videot ja podcastit

Monty Python Fluxx -videoesittely

Tuomo Pekkasen joulukuun videon aiheena on vanha kunnon Fluxx, tällä kertaa tosin Monty Python -kuorrutuksella. Tekeekö Monty Python sietämättömän kaoottisesta Fluxxista pelikelpoisen? Se selviää, kun katsot Tuomon kuusi ja puoli minuuttia kestävän videon.

Jos kiinnostuit, Monty Python Fluxxia löytää lähinnä alan liikkeistä, eli pelikauppaan mars. Ja jos Monty Python ei varsinaisesti nappaa, mutta Fluxx kiinnostaa, Fluxxista löytyy useita eri versioita erilaisin aihein.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *