Kategoriat
Videot ja podcastit

Pääministeri-pelin videoesittely

Tuomon testissä on oululaisen mainostoimisto CBA Tradingin tekemä varainhankintatuotos eli Pääministeri-lautapeli. Vaaliteemaista peliä kaupitellaan eduskuntavaaliehdokkaille rahankeruuvälineeksi, mutta onko se pelinä mistään kotoisin? Mainittakoon, että pelin idea kierrättää armottomasti Afrikan tähteä, mistä voi vetää omat johtopäätöksensä.

close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Yksi vastaus aiheeseen “Pääministeri-pelin videoesittely”

Tarkennetaanpa tännekin vielä se, että pelin on toteutettu Keskustaa lähellä oleva yrittäjä sillä idealla, että se olisi pääosin Keskustan ehdokkaiden varainkeruutuote, MUTTA että sitä on markkinoitu myös muiden puolueen ehdokkaille.

Tämä tarkoittaa sitä, että peliä voi (teoriassa) myydä siis myös ei Keskustaa lähellä olevat tahot, jolloin EI tue suoraan Keskustapuoluetta, vaan kyseistä puoluetta lähellä olevaa yrittäjää/yritystä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *