Kategoriat
Videot ja podcastit

RoboRally-videoesittely

Helmikuun videoesittelyssä Tuomo Pekkanen pureutuu vanhaan klassikkoon. Suunnittelija Richard Garfield tunnetaan tietysti Magic: The Gathering -korttipelin suunnittelijana, mutta lautapelipuolella Garfieldin kovin meriitti on robottitörmäily RoboRally. Tuomo esittelee tässä kahdeksanminuuttisessa videossa RoboRallyn hyvät ja huonot puolet.

RoboRally löytyy hyvinvarustelluista pelikaupoista, kiitos Avalon Hillin vuonna 2005 julkaiseman uuden laitoksen, joka on edelleen helposti saatavilla. Alkuperäistä, jo vuonna 1994 ilmestynyttä Wizards of the Coastin laitosta on nykyään varsin vaikea löytää.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *