Kategoriat
Videot ja podcastit

Russian Front -lautapelin esittelyvideo

Kesän iloksi Tuomo on ottanut käsittelyyn vanhan klassikon. Russian Front -sotapeli on vuodelta 1985 oleva monsteri, jonka peliaika on 20 tuntia. Siis oikein kunnon hex-and-counter -sotarytinää. Onneksi arvostelu ei kestä kahtakymmentä tuntia, vaan on ohi alle seitsemässä minuutissa.

Kyseessä on tosiaan lähes 30 vuotta vanha peli, joten uutena tätä peliä ei aivan helposti löydä. Jos peli alkoi kiinnostaa, käytettyjä kappaleita löytyy runsaasti esimerkiksi BoardGameGeekin markkinapaikalta.

close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Tuomo Pekkanen

Lautapelit.fi Tampereen myymälän myymäläpäällikkö, ollut tätä ennen fysiikan ja tietotekniikan opettaja sekä ICT-kehittäjä (opetuspuoli). Kaikenlaisten lautapelien ja hyvien tv-sarjojen ystävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *