Kategoriat
Uutiset

150 korttipeliä -kirja julkaistu

150 korttipeliä -kirjan kansikuvaLautapelioppaan päätoimittajan Mikko Saaren 150 korttipeliä -kirja on julkaistu. Avaimen julkaisema kirja on tukeva mutta pienikokoinen 500-sivuinen pokkari, joka kulkee helposti mukana ja esittelee nimensä mukaisesti noin 150 korttipeliä.

Peliharrastajan näkökulmasta kirja on kiinnostava, koska se esittelee paljon pelejä, joita ei ole aikaisemmin suomenkielisissä korttipelikirjoissa nähty. Joukossa on useita haastavia pelejä, jotka tarjoavat pelattavaa myös kokeneemmille kortinlyöjille. Luonnollisesti kirjassa esitellään myös tuttuja klassikoita, helppoja seurapelejä ja lastenpelejä.

Teosta saa kirjakaupoista edulliseen hintaan, noin 10-12 eurolla. Jos ei lähikirjakaupasta löydy, tilaamalla saa. Nettikirjakaupoista löytyy myös hyvin. Ostakaa pois, 150 korttipeliä on paras suomeksi julkaistu korttipelikirja.

Kirjan seuraksi on avattu Korttipeliopas-nettisivusto, joka esittelee korttipelejä ja pelikortteja. Sivuille lisätään vähintään lyhyt esittely kaikista kirjan peleistä ja osasta säännöt. Sääntökokoelmaa on tarkoitus laajentaa ajan mittaan ja esitellä kaiken maailman pelikortteja. Korttipelioppaassa toimii myös Pelikorttikauppa, joka ainoana Suomessa myy muun muassa 32 kortin pakkoja, keskieurooppalaisia kortteja ja pelikelpoisia tarot- ja tarock-kortteja.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

3 vastausta aiheeseen “150 korttipeliä -kirja julkaistu”

Sain oman kirjani tänään postissa ja hyvältä näyttää. Tälläiselle näppärästi mukaan otettavalle suomenkieliselle korttipeliopukselle on varmasti käyttöä. Täytyy varmaan hankkia toinenkin kappale ja viedä se suosiolle mökille sadepäiviä odottamaan. :)

Kiitoksia. Hannuhan osti heti kaksi. Hinta on ainakin sen verran matala, että ei pitäisi olla siitä kiinni. Näitähän saa viisi sillä hinnalla, millä edellistä yhden…

Mutta onhan se edellinen toki myös monta asetetta komiampi kokonaisuus ja sisältää ainakin harrastajan näkökulmasta mielenkiintoista asiaa myös pelien ja korttien historiasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *