Kategoriat
Uutiset

Uusi pelikauppa PoroMagia avattu Helsingissä

PoromagiaMaanantaina 27.6.2010 avattiin uusi pelikauppa Poromagia Pasilassa. Poromagian lehdistötiedote kertoo asiasta näin:

Helsingin Pasilassa, osoitteessa Junailijankuja 2, avaa ovensa uudenlainen pelikauppa Poromagia. Porot tarjoavat peliharrastajien käyttöön kattavan valikoiman erilaisia pelejä (niin kortti- kuin lautapelejä) sekä noin 50 neliömetriä pelitilaa joka on jatkuvasti pelaajien käytössä.

Lautapeliharrastajille haluamme erityisesti mainita, että tiloissamme saa joka viikko kokeilla erilaisia pelejä sekä itse, että henkilökunnan opastuksella. Tarkoituksenamme on myös järjestää kaikenlaisia lautapelitapahtumia ja -turnauksia.

Poromagia toivottaa kaikki pelaamisesta kiinnostuneet tervetulleiksi tutustumaan uuteen, pelaamisen ehdolla toimivaan liikkeeseen.

Lue lisää Poromagian nettisivuilta.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “Uusi pelikauppa PoroMagia avattu Helsingissä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *