Kategoriat
Uutiset

7 Wonders: Catan

7 Wonders -peliin on julkaistu uusi ihme pelaajien käytettäväksi. Essenin messuilla julkaistu 7 Wonders: Catan juhlistaa 7 Wondersin Spiel des Jahres -voittoa ja kunnioittaa Catan-pelin menestystä.

Catan on mainio laajennos, joka lisää peliin uusia mahdollisuuksia. A-puolella on aloitusetuna mahdollisuus vaihtaa kaksi samaa resurssia toiseksi ja rakentamalla ihmeen toisen vaiheen saa itselleen seitsemän rahaa ja muilta kaksi rahaa pois. Toisella puolella on 7 Wonders: Leadersin kanssa käytettävä johtajabonus ja sotavoimaa.

Catan-lisäosaa saa Lautapelit.fi:stä ilmaiseksi minkä tahansa riittävän isokokoisen tilauksen mukana, eli kunhan lisäosa mahtuu pakettiin, sen saa ilmaiseksi.7 Wonders: Catan

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *