Kategoriat
Uutiset

Airlines Europe ilmestyy suomeksi

Airlines Europen kansikuvaCompeto julkaisee kesällä 2012 suomenkielisen laitoksen Alan Moonin lentokone- ja osakepelistä Airlines Europe. Airlines Europe on viimeisin lenkki pelien sarjassa, jonka aloitti Airlines ja jossa on ilmestynyt myös Union Pacific.

Airlines Europessa pelaajat ostavat lentoyhtiöiden osakkeita ja kehittävät lentoyhtiöiden arvoa rakentamalla niille reittejä pelilaudalle. Mitä enemmän osakkeita nostaa pakasta käteensä, sitä nopeammin pelin kolme pisteytystä tulevat. Kädessä olevat osakkeet ovat arvottomia, osakkeet pitää pelata pöytään – mutta se sujuu sitä tehokkaammin, mitä enemmän osakkeita malttaa kerätä käteen.

Airlines Europe sopii 2–5 pelaajalle, yksi peli kestää noin 60–90 minuuttia.

close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.