Kategoriat
Uutiset

Värikästä peliä: Colorpop

Lautapelit.fi julkaisee kesällä Colorpop-pelin. Tämä alunperin Gigamicin julkaisema peli vaikuttaa aika hauskalta. Pelin idea on yksinkertainen ja selviää tästä 50 sekuntia kestävästä videosta hyvin:

Kehikosta siis napsutellaan kiekkoja pois, mikäli vierekkäin saa kaksi, kolme tai neljä samanväristä. Jokaisella pelaajalla on salainen väri ja pelin voittaa se, joka saa nopeimmin omat kiekkonsa pois kehikosta. Yksinkertaista, nopeaa ja hauskaa, veikkaan. Peli ilmestyy kesällä 2012, vetää 1–5 pelaajaa, kestää 15–20 minuuttia ja toistaiseksi hinnaksi on merkitty 42 euroa.

Colorpop-esittelykuva. Kuva: Lautapelit.fi

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *