Kategoriat
Uutiset

Lautapelaamisen SM-kisat 2012 tulevat

Suomen lautapeliseura ry järjestää Lautapelaamisen SM-kisat lauantaina 19.5.2012 Turussa. Kisat ovat perinteiseen tapaan neljän hengen joukkueilla pelattava joukkueturnaus. Jos kisoihin mielii mukaan, on syytä pistää joukkue kasaan ja harjoitukset pystyyn! Ilmoittautumisaikaa on 30.4. asti.

Turnauksessa pelataan seuraavia pelejä: Hollywood, Puerto Rico, Walnut Grove ja Airlines Europe. Joukkueiden pitää tarvittaessa tuoda yksi kappale kutakin turnauspeliä mukanaan turnaukseen, mutta tarvittaessa kaikkia pelejä voi hankkia Lautapeliseuran yhteistyökumppaneilta edulliseen kisahintaan. Tämän lisäksi osallistumismaksu on 40 euroa joukkueelta.

Voittajille on luvassa mitaleita ja mainetta ja kunniaa ja lisäksi tarjolla on paikka edustamaan Suomea lautapelaamisen EM-kisoihin, olettaen että Suomelle on tänä vuonna EM-kisapaikka tarjolla (kiintiöitä EM-kisoihin ei ole vielä päätetty).

Ilmoittautumisohjeet ja tarkemmat tiedot turnauksesta löydät Lautapeliseuran foorumilta.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *