Kategoriat
Uutiset

Petri Savola on Catanin mestari

Petri Savola nappasi tuplat viime viikonlopun lautapeliturnauksesta olemalla ensin mukana lautapelaamisen SM-turnauksen voittaneessa Heittopussit-joukkueessa ja sen jälkeen voittamalla sunnuntaina 12.6.2011 pelatun Catanin SM-turnauksen.

Tässä turnauksen tulokset:

  1. Petri Savola
  2. Jani Koistiola
  3. Mauri Sahlberg
  4. Toni Sallanmaa
  5. Mikko Raimi
  6. Mikko Mustonen
  7. Taneli Armanto
    Katja Väyrynen

Petri on yksi Suomen parhaimmista lautapelaajista, mutta Catanin SM:ää Petrin palkintokaapissa ei vielä ollut. Petri on osallistunut turnaukseen viidesti ja ollut neljä kertaa finaalissa mukana, joten jo oli aikakin napata ykköspalkinto.

Finaalissa muut pelaajat pelasivat tasapelin, joten sijat 2–4 ratkesivat aikaisempien otteluiden perusteella.

Catanin SM-turnauksen ketju Lautapeliseuran foorumilla.

Jos haluat oppia pelaamaan Catania yhtä hyvin kuin Petri, kannattaa aloittaa Petrin kirjoittamasta strategiaoppaasta.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *