Kategoriat
Uutiset

Suomalainen anteliaisuusketju BoardGameGeekissä

BoardGameGeekissä on vuodesta 2007 alkaen pyörinyt anteliaisuusketjuja, joiden ideana on pelien jakaminen ilmaiseksi. Kun ketjusta voittaa itselleen pelin, pitää sen jälkeen antaa jotain seuraavaksi.

Ketjut pyörivät pääasiassa Yhdysvalloissa, mutta nyt on aloitettu Finnish Chain of Generosity, jossa pelejä jaetaan suomalaisten kesken. Ensimmäisenä tarjolla on ilmainen Gang of Four, jonka voi saada omakseen ilmoittautumalla BoardGameGeekissä ketjun jatkoksi.

Lisätietoja ketjusta saa Geekistä, mutta myös Lautapeliseuran foorumilta. Ketjuista ylipäätään löytää lisätietoja Geekin wikistä.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “Suomalainen anteliaisuusketju BoardGameGeekissä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *