Kategoriat
Uutiset

Dominion-uutisia: harjoitusturnaus ja Alkemian ennakkotilaus

Dominion Alkemia -kansikuvaLautapelit.fi järjestää lauantaina 15.5. Dominion-turnauksen ikään kuin harjoituksena SM-kisoja varten. Turnauksessa käytetään kahta samaa korttivalikoimaa kuin SM-kisoissa, joten sikälikin se on hyvää harjoitusta. Turnauspaikkana on Lautapelit.fi:n liike Helsingissä Salomonkatu 5:ssä.

Turnaus alkaa klo 10.30. Jos pelaamaan tulee yksin, pitää ottaa omat kortit mukaan (ilmeisesti käytössä on tässäkin tapauksessa peruspeli ja Hovin juonet), mutta jos tulee kaverin kanssa, riittää että toisella on kortit mukana. Turnaus on ilmainen. Voittajalle on luvassa Alkemiaa ja lisäksi palkintoina jaetaan Rio Granden toimittamia pieniä puisia aarrearkkuja, vaikkapa Kaukaisten rantojen kolikoille.

Dominion — Alkemia on nyt ennakkotilattavana. Peli maksaa 22 euroa ja saapuu tähän tietoon keskiviikkona 12.5., ennakkotilaukset laitetaan samana päivänä postiin jos se vain on mahdollista. Voit tilata Alkemian Lautapelit.fi:n sivuilta.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *