Kategoriat
Uutiset

Lautapelit.fi:n Vuoden peli -ehdokkaat

Lautapelit.fiMyös Lautapelit.fi osallistuu Vuoden peli -kisoihin laajalla kattauksella pelejä. Listalla on pari julkaisua, joista emme ole vielä tiedottaneet:

Lastenpeli:

  • Batik

Perhepelit:

Aikuisten pelit:

Batik on Quoridor Kidin tapaan Gigamicin pelejä, en tiedä onko kyseessä lastenversio pelistä vai ei. Peli on kuitenkin Kris Burmin suunnittelema abstrakti, jossa pudotellaan palasia kahden levyn väliin ja yritetään saada ne sopimaan. Marrakesh on samoin Gigamicin peli, joka voitti Mensa Selectin, As d’Orin ja Spiel der Spielen.

Charly on erittäin yksinkertainen peli, jota Bruno Faidutti kehuu pelikirjastossaan. Pelaajilla on ruoka- ja eläinkortteja, joista pitäisi tehdä käsi, jossa eläimet saadaan ruokittua sopivasti. Vähän käden- ja riskinhallintaa koko perheelle sopivassa paketissa.

Mallorca on siis Finca. Skåne taas on Stefan Dorran Schweinebande, Hans im Glückin eläinkauppapeli, jota on kuvailtu Pingwinin helpommaksi perhepeliversioksi. Hornet taas on kotimaista tuotantoa, josta kuulemme varmasti vielä lisää.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *