Kategoriat
Uutiset

Eclipsen sisältö esittelyssä – katso video!

Lautapelit.fi sai painosta näytekappaleen syksyn odotetuimmasta uutuudesta, Eclipsestä. Laatikon sisällöstä kuvattiin oitis esittelyvideo, jossa suunnittelija Touko Tahkokallio esittelee, mitä paketista löytyy.

Kuten videolta näkee, laatikosta löytyy runsaasti pahviosia, komea määrä puupalikoita (joiden värit ovat painon esittelykappaleessa vielä aivan väärät) ja hienot muoviset avaruusalukset. Tuhti ja painava laatikollinen pelattavaa, siis. Peli ilmestyy syksyn aikana.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *