Kategoriat
Uutiset

Finnish Trilogy -kilpailu

Winter Warin kansi
Winter Warin kansi

Mikugames järjestää heinäkuun aikana kilpailun, josta voi voittaa koko Mikugamesin Finnish Trilogy -pelisarjan. Kyseessä on hyvin kunnianhimoinen sotapelitrilogia, joka käsittelee Suomen sotia. Ensimmäinen osa sisältää talvisodan, toinen jatkosodan ja kolmas Lapin sodan.

Kisa löytyy Mikugamesin kotisivulta ja vaatii hieman tietoa sota-asioista. Voittaja saa koko trilogian ja t-paidan, kakkonen trilogian avaavan talvisotapelin ja paidan ja kolme muuta pelkän paidan.

Pelisarja on ollut pitkään työn alla. Nykyisen aikataulun mukaan ensimmäinen osa, Winter War, menee painoon marraskuussa, mikäli Mikugames saa 450 ennakkotilaajaa. Ennakkotilauksen voi tehdä Mikugamesin sivuilla. Talvisota maksaa ennakkotilattuna 59 €, koko trilogia 180 €. Ennakkotilaajat auttavat pelin julkaisemista ja saavat pelinsä halvemmalla ennen muita.

Mikugamesin takana on ruotsalainen Mikael Grönroos, jolla on suomalaisia sukujuuria, siitä kiinnostus Suomen sotiin.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *