Kategoriat
Uutiset

Valokuvakilpailun finalistit valittu, äänestys alkaa!

Pelivalokuvauskilpailun finalistit on valittu. Nyt on aika valita voittajat! Valta on teillä, eli nyt on aika äänestää suosikkejaan.

Kilpailun kuvasato oli erittäin vaihtelevan laatuista, mutta vain pari kuvaa tarvitsi diskata kokonaan. Pääsarjassa oli iso joukko kuvia, joita yksikään tuomari ei pitänyt jatkoon päästämisen arvoisena ja vain muutama kuva, joista kaikki pitivät. Hyviä kuvia oli kuitenkin aivan tarpeeksi. Finaaliin otettiin seitsemän kuvaa, jotka saivat neljän tuomarin puoltoäänen viidestä, ja minusta kaikki finalistit ovat hyviä ja finaalipaikkansa ansainneita.

Kännykkäsarjassa oli vähemmän kuvia ja löyhempi seula, kolme puoltoääntä viidestä riitti tuomaan finaalipaikan. Tässäkin sarjassa oli parempia ja huonompia kuvia ja finaaliin saatiin edustava sarja kuvia.

Ylipäätään olen varsin tyytyväinen kilpailuun lähetettyjen kuvien määrään ja laatuun. Ehkäpä kilpailun voisi järjestää toistekin.

Katso finalistit ja äänestyslomake. Äänestysaikaa on 15.7.2012 asti.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.