Kategoriat
Uutiset

Hanabi ilmestyy suomeksi

Hanabin kansiCompeto julkaisee viime vuoden Spiel des Jahres -voittajan Hanabin suomeksi. Peli ilmestyy kauppoihin loppukesästä.

Hanabi on yhteistyöpeli, jossa pelaajat yrittävät saada aikaan hienon ilotulituksen. Teemalla ei ole suurempaa merkitystä, mutta yhteistyöpelinä tämä toimii oikein mainiosti. Kukaan ei pääse määräilemään peliä täysin, sillä pelaajat eivät näe omia korttejaan. Jotenkin silti pitäisi pystyä pelaamaan oikeat kortit…

Suomenkielinen laitos on Deluxe-laitos, eli iso peltilaatikko, josta löytyy ekstrasuuret kortit ja muutenkin isommat komponentit. Ratkaisu on hyvä ja huono: toisaalta alkuperäinen pieni laitos kulki kätevästi mukana, mutta onhan tämä luksuslaitos näyttävä.

 

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *