Kategoriat
Uutiset

Dominionin SM-kisat 2014

Lautapelit.fi järjestää Dominionin SM-kisat 24.5.2014 Helsingissä. Osallistu, voit voittaa osallistumisoikeuden ja matkatukea Dominionin MM-kisoihin.

Dominionin kansiLautapelit.fi järjestää taas Dominionin SM-kisat. Suomen mestaruudesta pelataan Helsingissä Lautapelit.fi:n liikkeessä 24.5.2015 klo 10.30 alkaen. Turnaus on ilmainen, mutta mukaan mahtuu vain 24 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Pelit pelataan kaksinpeleinä, sopiva määrä Swiss-kierroksia ja pelaajamäärästä riippuen neljä tai kahdeksan parasta finaaleihin. Turnauspeleinä käytetään peruspeliä (Valtakunnat) ja Killat-lisäosaa.

Voittajalle on luvassa osallistumisoikeus Dominionin MM-kisoihin GenCon-tapahtumassa Yhdysvalloissa ja 200 € matkatukea. Vaihtoehtoisesti saa 30 € lahjakortin Lautapelit.fi:hin.

Ilmoittautuminen turnaukseen on alkanut. Jos turnaus tulee täyteen, nopeat syövät hitaat.

Lisätietoja Lautapelit.fi:n sivuilta.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *