Kategoriat
Uutiset

Helcon on kohta!

Ensi viikonloppuna tapahtuu! Helsingissä järjestetään Helcon-pelitapahtuma, jossa pääsee pelaamaan uusia ja vanhojakin lautapelejä koko viikonlopun. Ovet avataan perjantaina klo 17 ja suljetaan sunnuntaina klo 19. Halutessaan koko ajan voi pelata putkeen, sillä öisinkin voi pelata. Ovet suljetaan klo 23, mutta ketään ei häädetä pihalle.

Liput maksavat 10 euroa koko viikonlopulle ja 8 euroa päivälle. Suomen lautapeliseuran jäsenille hinnat ovat 50% noista. Liittymällä jäseneksi paikan päällä pääsee ilmaiseksi koko viikonlopuksi. Vielä edullisemmin pääsee, jos ilmoittautuu päivystäjäksi, parin tunnin päivystysnakilla selviää koko viikonlopusta ilmaiseksi.

Tapahtumapaikkana on Lähetysseuran pihasali, osoite on Vuorimiehenkatu 17. Lähistöllä on melko hyvin ilmaista pysäköintitilaa. Julkisilla liikkuvien kannattaa huomata, että lauantai on pyhä.

Yhtenä huippukohtana mainittakoon perinteikäs arvonta, jossa on tänä vuonna palkintoina mm. Splotterinuusi Greed, Inc., The BoardGameGeek Game ja Bunny Bunny Moose Moose.

Jos haluat tulla sanomaan moi Lautapelioppaan päätoimittajalle, minut löytää parhaiten lauantaina aamupäivästä 1825-laudan äärestä. Peliseuraa voi hakea ja pelitoiveita esittää Vimpeli-palvelulla, paikan päällä taas kannattaa hakeutua orvon näköisenä pelihyllyn viereen tai vaikka ottaa hyllystä mieluinen peli ja kysellä seuraa.

Parhaiten lisätietoja löytää foorumilta Helcon-ketjusta.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *