Kategoriat
Uutiset

Hexacon I Kuopiossa 28.–30.8.2015

Suomen lautapeliseura ry ja Itä-Suomen yliopiston pelikerho Kärmes järjestävät ensimmäisen pitkäkestoisten ja sääntörikkaiden harrastajapelien pelaamiseen painottuvan Hexacon-tapahtuman Kuopiossa 28.–30.8.2015. Tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti lautapelejä pidempään harrastaneille ja ohjelma painottuu ennalta sovittujen pelien pelaamiseen. Tapahtuma tarjoaa myös hyvän mahdollisuuden tutustua monimutkaisiin ja aikaa vieviin lautapeleihin ilman tarvetta hankkia niitä itse.

Suomen lautapeliseura ry ja Itä-Suomen yliopiston pelikerho Kärmes järjestävät ensimmäisen pitkäkestoisten ja sääntörikkaiden harrastajapelien pelaamiseen painottuvan Hexacon-tapahtuman Kuopiossa 28.–30.8.2015. Ovet avataan perjantaina klo 16 ja suljetaan sunnuntaina klo 17.

Tapahtumapaikkana toimii Kinkkuconista tuttu Lukema Studentia-rakennuksessa Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampusalueella parin kilometrin päässä Kuopion keskustasta. Tarkempi osoite on Yliopistonranta 3 70210 Kuopio.

Tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti lautapelejä pidempään harrastaneille ja ohjelma painottuu ennalta sovittujen pelien pelaamiseen. Tapahtuma tarjoaa myös hyvän mahdollisuuden tutustua monimutkaisiin ja aikaa vieviin lautapeleihin ilman tarvetta hankkia niitä itse. Vaikka tapahtuma profiloituu edistyneempien harrastajien tapahtumaksi, niin se toimii porttitapahtumana monimutkaisista lautapeleistä kiinnostuneille.

Pääsymaksu on 10 euroa koko viikonlopulta, josta Lautapeliseuran jäsenille myönnetään viiden euron alennus vuoden 2015 tarralla varustettua jäsenkorttia näytettäessä. Tapahtumaan myydään myös 5 euron hintaisia päivälippuja, mutta näistä ei alennusta ole tarjolla.

Pelikerho Kärmeksen pelikirjasto on kaikkien osallistujien vapaassa käytössä. Muut pelitoiveet voi esittää ennakkoon esim. Vimpelissä. Lisätietoja tapahtumasta Facebook-sivulta tai Lautapeliseuran foorumilta.

 

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *