Kategoriat
Uutiset

Catanin SM-kisat Helsingissä 13.9.2015

Suomen lautapeliseuran alainen Viikin pelikerho järjestää 13.9. Viikissä lautapelipäivän, jonka ohjelmaan kuuluu myös Catanin SM-turnaus. Turnaukseen on ennakkoilmoittautuminen, käy ilmoittautumassa Lautapeliseuran foorumilla.

Viikin lautapelikerho, Suomen lautapeliseura ry:n virallinen pelikerho, järjestää 13.9.2015 klo 12.00–21.00 lautapelipäivän Viikin asukastalo Lavassa. Lava sijaitsee osoitteessa Biologinkatu 5 ja paikalle pääsee julkisia käyttäen lähimmäksi bussilla 68 keskustasta tai bussilla 57 Munkkiniemestä. Lähin pysäkki on nimeltään Biologinkatu (3483), josta kävelyä on 200m.

Tapahtumassa on mahdollista lainata paikanpäällä pelattavaksi pelejä sekä tuoda omia pelejään pelattavaksi. Viikin kirjasto on myös paikalla esittelemässä omaa lainattavaa pelivalikoimaansa. Tapahtuma on maksuton, päihteetön ja avoin kaiken ikäisille lautapelaajille. Tapahtumassa järjestään Catanin SM-turnaus, jonka kolme parasta palkitaan Lautapelit.fi lahjoittamin pelipalkinnoin. Mikäli Catanin EM-turnaus järjestään tänä vuonna, on voittajalla niin halutessaan oikeus edustaa omalla kustannuksellaan Suomea. EM-kilpailut on yleensä pelattu Itävallan pelimessuilla Wienissä. Messut ovat tänä vuonna 13.-15.11.

Catan-turnaukseen otetaan 16 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ennakkoilmoittautuneita tulee enemmän, pidättää järjestäjä oikeuden kasvattaa osallistujien määrää, mikäli pelikelpoisia kopioita Catan-pelistä vain saadaan järjestettyä paikalle. Ennakkoilmoittautua voi osoitteeseen kilpailut@lautapeliseura.fi.

Catan-turnauksen alustava aikataulu on seuraava:
12.00–12.20 Ilmoittautumisen vahivstaminen
12.30–13.45 1. kierros
14.00–15.15 2. kierros
15.30–16.45 3. kierros
17.00–18.15 Finaali
18.20 Palkintojen jako

Mikäli ennakkoilmoittautuneiden määrä ylittää 16 henkeä, pelataan ennen finaalia semi-finaalit ja finaali siirtyy pelattavaksi 18.30–19.15. Tarkemmat turnaussäännöt löydät Lautapeliseuran foorumilta.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *