Kategoriat
Uutiset

Huutokauppa on avattu

Huutokauppa avattu!Lautapelioppaan huutokauppa on auki! Käykäähän huutamassa itselleni jotakin yli 200 pelin valikoimista. Huutokauppa päättyy sunnuntaina 23.5.2010 klo 20 ja tarkoitus on, että kaupat tehdään Lautapeliseuran SM-kisatapahtumassa seuraavana viikonloppuna.

Jos et pääse kisatapahtumaan, voit silti osallistua huutokauppaan. Monet myyjistä ovat pääkaupunkiseudulta ja jos tunnet jonkun, joka käy SM-kisatapahtumassa, voit sopia muualta tulevien myyjien kanssa pelien välittämisestä. Lisäksi SM-kisatapahtumaan tulee paljon kävijöitä muualta, joten esimerkiksi Tampereelle saa peleilleen varmasti kyydin. Näistä kannattaa kysellä Lautapeliseuran foorumilla, jossa huutokaupan myyjät ovat muutenkin tavoitettavissa.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

6 vastausta aiheeseen “Huutokauppa on avattu”

Ensi vuodelle voisin jättää nöyrän pyynnön perustaa keskitetty myyntipiste, josta pelinostajat voisivat noutaa pelinsä tasarahaa vastaan :) Samainen myyntipiste voisi myös myydä huutokaupassa myymättä jääneitä pelejä Osta heti -hintaan, jos myyjät niitä ovat halukkaita paikalle tuomaan.

Mikä jottei – jos joku vain vapaaehtoistuu myyntipistettä pitämään. Kun huutokaupat järjestetään pelitapahtumien yhteydessä, minä ainakin vietän aikana mieluummin pelien parissa kuin päivystämässä (tosin Helconissa myin viimeksi jonkun 50 peliä vissiin, omia ja muiden, joten oli se käytännössä aikamoinen myyntipiste).

Noutopisteen järjestäminen on vielä jollain tapaa mahdollisuuksien rajoissa olemassa olevien resurssien puitteissa mutta, kuten Mikko jo totesikin, myyntipöydän pitäjäksi ei varmaan saa työvoimaa tapahtumiin kovin helposti.

Lautapeliseuran foorumilla sateli kiitoksia Mikolle tämän huutokaupan järjestämisestä. Tahdon siis minäkin kantaa korteni kekoon.

Kiitos Mikko.

Tämä on kyllä kulttuuriteko lautapelirintamalla. Näin laadukkaita pelejä ja näin halvalla ei juurikaan muualta saa. Huuto.netissä hinnat on usein hirmuisen korkeita ja SM-kisoissa treffaaminenkin tiputtaa postikulut pois.

Ja väistämättä hyllyihin kertyy pelejä, joita ei sitten syystä tai toisesta tule pelattua, tämä on mitä mainioin tapa saada pelit kiertoon.

Niinkuin englantilainen ystävänikin sanoi: Keep up the good work!

Jos kyse on pelkästään yhden ihmisen saamisesta pöydän taakse, niin minua voi nykiä ensi vuonna hihasta, mikäli toukokuulla olen Suomessa ja helsinkiläisille ystävilleni passaa minua kyseisenä viikonloppuna luonaan majoittaa. Toki, jos suurin osa peleistä ja rahoista on vain kaveripiirin sisäistä vaihtoa, niin tuskin kyseiselle myyntipisteelle on kauheasti tarvetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *