Kategoriat
Uutiset

Hyvää joulua Lautapelioppaasta!

Lautapeliopas toivottaa lukijoilleen hyvää joulua! Vuosi 2010 on ollut Lautapelioppaan päätoimittajan penkiltä katsottuna oivallinen monin tavoin. Toivottavasti myös Lautapelioppaan lukijoille on riittänyt hyviä pelejä.

Joulukuusi
Kuva: Joseph D'silva

Joulu on lautapelisivustolla sikälikin iloista aikaa, että marras-joulukuun aikana lukijoita riittää lähes sen verran kuin koko muuna aikana yhteensä. Näin oli tänäkin vuonna, joten kiitoksia vain kaikille kylässä poikenneille ja joululahjalistaa vilkuilleille.

Nyt joulun jälkeen on hyvä aloittaa vuoden parhaiden pelihetkien muisteleminen. Ensi vuoden aluksi päästään sitten tekemään vuosikatsauksia edellisen vuoden peleistä. Toivottavasti ihmiset jaksavat kirjoitella vuosikatsauksia vaikkapa Lautapeliseuran foorumille, sillä niitä on aina mukava lukea (ja hauska laatia!).

Toiko joulupukki pelattavaa? Annoitko itse pelilahjoja? Jakakaa parhaat lautapelijoululahjanne kommenteissa.

Itse en löytänyt kuusen alta ensimmäistäkään lautapeliä, kun BoardGameGeekin Secret Santa ei saanut lahjaa ajoissa perille — vaan eiköhän tuo piakkoin saavu. Mielenkiinnolla odottelen, mitä tuleman pitää.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “Hyvää joulua Lautapelioppaasta!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *