Kategoriat
Uutiset

Ilmoita pelisi Lautapelioppaan huutokauppaan

Lautapeliopas järjestää huutokaupan Lautapelaamaan-pelitapahtuman yhteydessä. Huutokauppa käydään Lautapelioppaassa tällä viikolla torstaista sunnuntaihin ja kaupat tehdään Lautapelaamaan-tapahtumassa – näin varmistetaan, että huutokaupan suurin voittaja ei ole Itella.

Nyt on korkea aika ilmoittaa pelinsä huutokauppaan. Ilmoittamiseen tarvitset Lautapelioppaan tunnukset (rekisteröidy täällä), jonka jälkeen voit ilmoittaa pelisi huutokauppaan. Huomaa, että tänä vuonna pelien ilmoittamisaika päättyy, kun huutokauppa alkaa, eli huutokaupan aikana ei ole enää mahdollista ilmoittaa pelejä mukaan.

Huutokaupassa mennään Ropecon-huutokaupan kuvioilla, eli käytössä on korotusautomaatti. Se on kuitenkin aikaisempaa loogisempi ja toimii paremmin. Lisäksi huutokaupan loppuun on yleisön toivomuksesta palautettu kohteiden sulkeutumisajan venyminen, eli kohteet menevät kiinni vasta viisi minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.

Vaikka et olisi tulossa tapahtumaan, kannattaa silti vilkaista huutokaupan tarjontaa, sillä kauppoja voi toki tehdä myös huutokaupan ulkopuolella. Kohteissa lukee sijaintipaikkakunta, joten omalla paikkakunnalla olevia pelejä voi huutaa varsin surutta, etenkin jos on valmis hakemaan pelin myyjältä.

Huutokauppa aukeaa torstaina aamulla huutokauppasivulla.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *