Kategoriat
Uutiset

Kommenttikuukauden voittaja selvisi!

Helmikuu oli kommenttikuukausi ja kaikkien rekisteröityneiden kommentoijien kesken arvottiin 50 euron lahjakortti Lautapelit.fi:hin. Arvonta on suoritettu ja palkinnon voitti Timo Ollikainen. Onnea Timolle! Voittoon tarvittiinkin kohtuullista onnenpotkua, sen verran ahkerasti Orski ja Tapani Aulu ovat kommentteja helmikuun aikana kirjoitelleet. Yhteensä helmikuussa jätettiin yli 330 kommenttia, joista kilpailuun osallistuvia rekisteröityneiden käyttäjien kommentteja oli 234.

Toivon mukaan kommentointi jatkuu vilkkaana kommenttikuukauden päättymisestä huolimatta!

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “Kommenttikuukauden voittaja selvisi!”

Kiitos, kiitos.

Strategiani oli heittää muutama harmiton yleisen tason kommentti ja luottaa noppatuuriin. Äänestyslippujen hamstraamisen jätin kokeneemmille kommentoijille :)

Kisa oli piristävä lisä muutenkin mainion sivuston toimintaan. Toivottavasti toi halutunlaista hyötyä myös sivusto ylläpitäjille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *