Kategoriat
Uutiset

Mindwarrior Store avattiin Riihimäelle

Esikatselukuva Odin's TablestaRiihimäelle on avattu Mindwarrior Store, lautapelien erikoisliike. Valikoimista löytyy perinteisiä klassikoita, mutta myös laaja valikoima Competon ja Lautapelit.fi:n julkaisuja. Viime torstaina palveluvalikoima laajeni lautapelien myymisestä vuokraamiseen. Vuokrattavana on tuttuja klassikoita ja uudempia aikuisten pelejä. Valikoima laajenee hiljalleen kysynnän mukaan. Pelien vuokraaminen maksaa viisi euroa päivältä.

Kaupan löytää Riihimäeltä osoitteesta Hämeenkatu 31 B. Kaupalla ei ole varsinaisia nettisivuja, mutta löydät sen Facebookista.

Kauppaa pyörittää Mindwarrior Games, joka julkaisee tänä vuonna kaksi omaa peliä. Maaliskuussa julkaistaa Atlantic Triangle, jossa seilataan 1700-luvulla pitkin ja poikin Atlanttia kolmen mantereen välillä käyden kauppaa ja metsästäen merirosvoja. Syksyllä Essenissä esitellään Odin’s Table, joka yhdistelee viikinkimytologiaa, korttipelejä ja tammen tyylistä perinteisempää strategiapeliä.

Pelitilanne Atlantic Trianglesta
Atlantic Triangle -pelin komponentteja. Kuva: Mindwarrior Games

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

2 vastausta aiheeseen “Mindwarrior Store avattiin Riihimäelle”

Onnea ja pitkää ikää Mindwarriorille! Hienoa, että kotimaisia julkaisijoita alkaa vähitellen tulla lisää. Lisäksi Atlantic Triangle näyttää kyllä varsin lupaavalta julkaisulta.

Hauska lukea näitä vanhoja artikkeleita ja todeta mielessään miten nopeasti ajat muuttuvat ja pelit valmistuvat. Odin’s Table saattaa tosiaan olla Essenillä esillä, mutta siellä on tänä vuonna meidän toimesta esillä myös 2-3 uutta julkaisua ensivuodelle, joista yksi näkee varmasti päivänvaloon ensikeväänä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *