Kategoriat
Uutiset

Lautapelaamaan 2014 -huutokauppa on avattu

Lautapelioppaan Lautapelaamaan-huutokaupassa on myynnissä yli 400 peliä. Tutustu ja huuda itsellesi helmiä halvalla.

Lautapelaamaan 2014 -tapahtuman huutokauppa on avattu. Huutokauppaan saatiin tällä kertaa aivan huikea määrä myytäviä pelejä: listalla on 422 kohdetta. Joukosta löytyy niin uusia helmiä, joita ei vielä Suomesta saa, kuin vanhempia klassikoita. Listalta löytyy varmasti jotain mielenkiintoista kenelle tahansa.

Huutaminen on nyt aloitettu ja huutokauppa jatkuu sunnuntai-iltaan asti. Sunnuntaina huutokauppa suljetaan klo 21, mutta aktiiviset kohteet suljetaan viisi minuuttia viimeisen huudon jälkeen. Kannattaa siis olla paikalla sunnuntai-iltana, jos on mukana kovissa tarjouskilpailuissa. Pakollista sunnuntaina kyttääminen ei ole, sillä huutokaupassa on käytössä korotusautomaatti. Voit syöttää saman tien maksimitarjouksesi ja automaatti huolehtii, että joudut maksamaan mahdollisimman vähän.

Kaupat tehdään sitten Lautapelaamaan-tapahtumassa. Jos et ole tapahtumaan tulossa, kannattaa silti vilkaista myytävien pelien listaa – kohteiden kohdalle on merkitty myyjän kotipaikka, ja esimerkiksi Tampereella on myynnissä paljon pelejä, joista voi tehdä kauppoja Tampereella ilman että tarvitsee vaivautua Helsinkiin asti.

Mene ostamaan pelejä!

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *