Kategoriat
Uutiset

Huutokauppa avattu!

Ennen Lautapelaamaan-pelitapahtumaa järjestettävä lautapelihuutokauppa on nyt avattu. Tervetuloa huutamaan!

Tarjolla on toistaiseksi noin 150 peliä edulliseen hintaan. Peleille on luvassa toimitus Kaapelitehtaalla 4.–6.11.2011 järjestettävään Lautapelaamaan-tapahtumaan, joten kaupanteko sujuu turvallisesti ja luotettavasti.

Huutokauppa päättyy sunnuntaina 30.10.2011 klo 20 ja kunkin kohteen kohdalla viisi minuuttia viimeisen huudon jälkeen.

Huutokauppaan voi vielä ilmoittaa pelejään. Kannattaa siis tarkistaa huutokaupan tarjonta vielä sunnuntaina, jos juuri nyt listalta ei löydy mitään kiinnostavaa — loppuviikon aikana myyntiin voi tulla vielä lisää pelejä. Tällä hetkellä tarjolla on muun muassa seuraavat helmet:

  • Lisäosilla varustettu Bang!
  • Battlestar Galactica, vain 25 €
  • Chaos in the Old World, alle 20 €
  • Monte Cristo vitosella
  • Strasbourg 12 €
  • Catan-korttipelin uusi laitos vitosella

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *