Kategoriat
Uutiset

Junapelitapahtuma JunaCon III 24.-25.3.2012

Suomen lautapeliseura ry järjestää Turussa junapelitapahtuma JunaCon III:n 24.-25.3.2012. Tapahtumapaikkana on S/S Bore Aurajoessa, joten tällä kertaa junapelien lisäksi saa pelata hyvällä omallatunnolla myös laivapelejä (Lautapeliopas suosittelee Clippersiä).

Ovet ovat lauantaina ja sunnuntaina auki 10-18, lauantaina pelaamista voi jatkaa myöhempäänkin. Luvassa on junapelejä, niin pitkiä ja raskaita 18xx-pelejä kuin kevyempiäkin. Sunnuntaina pelataan Menolipun SM-turnaus, mikäli siihen vain saadaan riittävästi osallistujia, joten jos mielit Menolippu-mestaruudesta pelata, kannattaa ilmoittautua turnaukseen mahdollisimman pian.

Tapahtuman kotisivut. Menolippu-turnauksen lisätiedot ja ilmoittautumiset. Lisätietoja myös Lautapeliseuran foorumilta.

close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.