Kategoriat
Uutiset

Lautapelihuutokauppa SM-kisatapahtumaan

Lautapeliopas järjestää lautapelihuutokaupan lautapelaamisen SM-kisojen yhteydessä. Edellisen kerran tapaan huutokauppa järjestetään ennen tapahtumaa Lautapelioppaan sivuilla ja pelien toimitus tapahtuu SM-kisojen yhteydessä.

Jos haluat osallistua huutokauppaan, lähetä pelit, joita myyt sähköpostilla osoitteeseen mikko ät lautapeliopas piste fi. Peleistä tarvitaan nimi, kuvaus, BGG-numero ja lähtöhinta. Lähtöhinta on se hinta, jolla olet valmis pelin myymään — hintavarauksia ei tunneta. Jos laitat tuotteen myyntiin, sitoudut toimittamaan sen SM-kisatapahtumaan, jos peli käy kaupaksi.

Minimikorotus on 50 senttiä. Huutokauppa kestää tällä kertaa vain viikon. Tällä kertaa kohteiden sulkeutuminen toimii fiksusti, eli jokaisella kohteella on oma sulkeutumisaikansa. Aluksi kaikille sama, mutta kun loppu lähestyy, jokaisen huudon jälkeen kyseiselle kohteelle tulee viisi minuuttia jatkoaikaa.

SM-kisat pidetään 29.5., huutokauppa voisi olla vaikka 17.-23.5..

Kysymyksiä ja ehdotuksia otetaan vastaan.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

2 vastausta aiheeseen “Lautapelihuutokauppa SM-kisatapahtumaan”

Huutokauppaan saa osallistua myyjänä, vaikka ei voisikaan toimittaa pelejään SM-kisoihin. Jos haluat postittaa myymäsi pelit ostajille, maksat vain postikulut itse, eli laita lähtöhinnat sellaisiksi, että postikulut niihin sisältyvät. Muista myös mainita kohteen kuvauksessa, jos valitset postitoimituksen.

Täytyy katsastaa tuota hyllyä hieman, josko sieltä jotain myyntiartikkeleita löytyisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *