Kategoriat
Uutiset

Lautapelihuutokaupan ilmoittautuminen avattu

Lautapeliopas järjestää ennen Ropeconia huutokaupan, jossa kaupattavat pelit vaihtavat omistajaa Ropeconissa. Näin säästetään postikuluissa.

Huutokauppaan voi nyt ilmoittaa pelejään myyntiin. Huutokauppa alkaa maanantaina 11.7. aamulla ja päättyy sunnuntaina 17.7. klo 20. Pelien ilmoittamisen varsinainen takaraja on sunnuntai 10.7., mutta mattimyöhäset pääsevät mukaan vielä huutokaupan ollessa käynnissä.

Pelien ilmoittaminen tapahtuu ilmoituslomakkeella, jonka käyttäminen edellyttää rekisteröitymistä Lautapelioppaan käyttäjäksi. Huutokauppaan tähän mennessä ilmoitetut pelit löydät huutokauppasivulta.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

3 vastausta aiheeseen “Lautapelihuutokaupan ilmoittautuminen avattu”

Eipä toimi huutokauppa miulla. Kokeilin firefoxilla ja operalla, ja olen linux käyttäjä.

Voitko täsmentää millä tavalla ei toimi? Siinä ei pitäisi olla mitään tavallista HTML-koodia ja lomakkeidenkäsittelyä ihmeellisempää, eli pitäisi toimia ihan hyvin millä tahansa selaimella ja käyttöliittymällä (viimeksi tein viime hetken huutoja puhelimen selaimella).

Itse huutokaupanhan ei ole tarkoituskaan toimia vielä, koska se avataan vasta heinäkuussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *