Kategoriat
Uutiset

Lautapelit.fi julkaisee Saboteurin

Saboteur-lautapelin kansiLautapelit.fi:n seuraava suomenkielinen peliuutuus on Saboteur+, jossa pelaajat ohjaavat kääpiöitään kaivoksessa kultaa etsimässä. Kaivostoimintaa vaivaavat oudot onnettomuudet, mutta mikäs ihme se on, sillä joukossa on sabotööri, joka haluaa estää kullankaivamisen…

Tammi-helmikuun vaihteessa ilmestyvä peli sopii 3–10 pelaajalle, mutta se toimii parhaiten, kun pelaajia on vähintään viisi. Peli kestää noin 30 minuuttia ja sopii perheille ja aikuisille.

Lautapelit.fi:n julkaisema plussalaitos sisältää sekä Sabouter-peruspelin että Sabouter 2 -lisäosan samassa paketissa. Lisäosa laajentaa peliä uusilla ominaisuuksilla. Peli maksaa 19,90 euroa.

 

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “Lautapelit.fi julkaisee Saboteurin”

Jes! Lisäosaa sisältävää painosta onkin ollut hankala löytää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *