Kategoriat
Uutiset

Uudet laitokset: Halli Galli ja Halli Galli Extreme

Halli Gallin kansi
Halli Galli Extremen kansi

Lautapelit.fi julkaisee suomeksi Halli Galli Extremen ja uuden laitoksen Halli Gallista. Halli Galliin ei ole tiedossa muuta muutosta kuin uusi laatikko, joka pistää paketoinnin samaan linjaan uuden suomennoksen Halli Galli Extremen kanssa.

Halli Gallit ovat hauskoja pelejä niin perheille kuin aikuisille. Pelaajat kääntävät esiin kortteja pakoistaan yksi kerrallaan ja kun oikeat olosuhteet täyttyvät, pitää kilauttaa pöydän keskellä olevaa kelloa ensimmäisenä. Peruspeli on helpompi, siinä riittää, että pöydällä on tasan viisi samanlaista hedelmää.

Extreme lisää vaikeusastetta: nyt haetaan identtisiä hedelmäkortteja.  Lisäksi pelissä on norsu ja apina, joiden ilmestyessä pitää kilauttaa, paitsi jos… norsua ei saa kilauttaa, jos pöydässä on mansikkaa, apinaa ei saa, jos pöydässä on limetti. Sialla saa kilauttaa aina, paitsi jos pöydässä on norsu tai apina inhokkinsa kanssa… Mutkikkaaksi menee, mutta sehän pelistä niin hauskan tekeekin.

Pelit maksavat 14,90 euroa, kumpikin vetää 2–6 pelaajaa (ja on parhaimmillaan noin 4–6 pelaajalla) ja kestää noin kymmenen minuuttia (joskin Extreme-erät voivat venyä pidemmiksikin). Peruspelin ikäsuositus on 6+, Extremen 8+. Kumpikin tulee kauppoihin arviolta maaliskuussa.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *