Kategoriat
Uutiset

Mindwarrior-uutuus – Kings of Mithril

Suomalaisen Mindwarrior Gamesin seuraava peli julkaistaan Essenissä. Kings of Mithril -peli löytyy messuilta Tacticin osastolta. Pelissä kamppaillaan kääpiövaltakunnan kuninkaan kruunusta rakentamalla maita ja mantuja Mithril-vuoren ympärillä ja sisällä.

Vuoren sisään rakennetaan käytäviä ja maanalaisia ahjoja, vuoren ulkopuolelle taas puunhakkaajia, maatiloja, teitä ja kauppiaita. Linnojen rakentaminen ja rajojen vartioiminen edistää myös tavoitteen saavuttamista. Peli on kuvan perusteella vähintäänkin ovelan näköinen kolmiolaattoineen, mutta pelimekaniikan puolella on luvassa nopanheittelyä.

Ensi vuoden puolella ilmestyy mahdollisesti Evolution Earth: Cataclysm. Tämä turkulaisen Tomi Rantalan käsialaa oleva pakanrakenteluun perustuva korttipeli on saanut jo jonkin verran positiivista huomiota tee-se-itse-julkaisuna (tiedostot löytyvät pelin kotisivulta). Peliä on voinut ostaa myös The Game Crafterin kautta. Mindwarrior Games aikoo uusia pelin ulkoasun täysin ja sääntöjäkin tullaan viilailemaan. (Päivitys 18.11.2011: peli ilmestyi nimellä Terra Evolution.)

Kings of Mithril -pelin esittelykuva
Kuvassa Kings of Mithril -pelin komponentteja. Kuva: Mindwarrior Games

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.