Kategoriat
Uutiset

Mystery Express -kilpailu

Mystery Express -pelin kansiDays of Wonder järjestää uuden Mystery Express -pelinsä julkaisemisen johdosta kilpailun, josta voi voittaa $500 tai Mystery Express -pelin. Alan Moon on kidnapattu Idän pikajunasta ja voittaakseen $500, on vain kerrottava Days of Wonderille kuka rikoksen teki, miksi, millä tavalla, missä ja milloin. Mysteeri toimii samoin kuin Mystery Express -peli, joten pelin kotisivuihin kannattaa käydä tutustumassa.

Days of Wonder jakelee vihjeitä — kuvia ja tekstiä — jotka auttavat rikoksen ratkaisemisessa. Jokaisesta virheellisestä tiedosta on olemassa yksi kuvavihje ja yksi tekstivihje, mutta oikeista tiedoista vain yksi vihje jompaa kumpaa lajia. Jos siis näet kuvan tohtori Rajivista ja luet viestin, jossa kerrotaan tohtori Rajivin auttaneen toista matkustajaa kidnappauksen aikaan, voit olla varma, ettei Rajiv ole syyllinen. Jos näet tai luet vain yhden vihjeen Rajivista, hän pysyy vielä epäiltyjen listalla.

Days of Wonder julkaisee vihjeitä nettisivuillaan ja blogissaan, Facebook-sivullaan, Twitterissä ja jälleenmyyjien kautta. Kilpailua kestää 7.4. asti. Osallistuminen edellyttää tunnuksia Days of Wonder Onlineen, joten sellaiset kannattaa tehdä, jos aikoo osallistua.

Joskus 1.4. jälkeen voit lähettää “sähkeen Budapestistä”, kuten pelissäkin. Siinä vaiheessa esität parhaan arvauksesi senhetkisten tietojen perusteella. Kymmenen ensimmäistä sähkettä, jotka nimeävät viisi oikeaa tietoa voittavat Mystery Express -pelin. Kun kaikki vihjeet on kerrottu, pelaajilla on yksi mahdollisuus tehdä lopullinen arvaus. Näiden arvausten joukosta löytyy se onnekas, joka voittaa 500 dollarin pääpalkinnon.

Lue tarkemmat ohjeet Days of Wonderin kilpailusivulta.

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “Mystery Express -kilpailu”

“voi voittaa $500 tai Mystery Express -pelin”

Rahat vai kolmipyörä, Rahat vai kolmipyörä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *