Kategoriat
Uutiset

Osallistu maailmanennätys-Cataniin

Osallistu Essenin messuilla järjestettävään maailman suurimpaan Catan-peliin. Lautapelit.fi sponsoroi osallistumismaksut suomalaisille pelaajille.

Catan Big GameEssenin lautapelimessuille pelataan maailman suurin Catan-peli – tai ainakin yritetään. Big Game pelataan lauantaina 10.10. ja tavoitteena on saada samaan peliin satoja pelaajia. Maailmanennätys on 922 pelaajaa! Mukana on myös pelin suunnittelija Klaus Teuber, joten jos osallistut, voit sanoa pelanneesi Catania pelin suunnittelijan kanssa.

Ennätyspeliin osallistuminen maksaa, mutta kaikki osallistujat saavat setin nappuloita (kylät, kaupungit, tiet ja laivat), 168 kortin pakan, uuden Catan-skenaarion joka on jaossa vain Big Game -peleissä ja Catan-kassin, johon säilöä romppeet pelin jälkeen. Muitakin palkintoja voi kohdalle osua hyvällä tuurilla.

Lautapelit.fi on luvannut sponsoroida Big Gamen suomalaiset osallistujat ja maksaa osallistumismaksun peliin heidän puolestaan. Jos siis olet menossa Essenin messuille ja haluat osallistua isoon Catan-peliin Lautapelit.fi:n sponsoroimana, jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin välitämme ne Lautapelit.fi:lle.

[contact-form-7 id=”15144″ title=”Catan Big Game”]

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *