Kategoriat
Uutiset

Osallistu vuosiäänestykseen, voita Dominion!

Jos et ole vielä osallistunut vuosiäänestykseen, nyt viimeistään kannattaa osallistua. Lautapelit.fi lahjoittaa äänestäjien kesken arvottavaksi kolme kappaletta Dominion-pelejä. Pelit arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Voittajat saavat itse valita haluamansa Dominion-pelin, joten jos peruspeli tai lisäosiakin löytyy jo kaapista, saat täydennettyä settiä puuttuvilla lisäosilla.

Täytä äänestyslomake tästä. Äänestykseen osallistuminen vaatii vain yhden lomakkeen täyttämisen. Voit äänestää 1-7 peliä, mielesi mukaan. Pelipalkinnot arvotaan äänestyksen päätyttyä ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Äänestysaika päättyy 12.9., eli vielä ehtii hienosti mukaan!

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Yksi vastaus aiheeseen “Osallistu vuosiäänestykseen, voita Dominion!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *