Kategoriat
Uutiset

Kilpailu: suunnittele oma pelinappula

Spielmaterial.de-logoPelimateriaaleja kauppaava Spielmaterial.de järjestää kilpailun, jossa pitää suunnitella oma pelinappula. Aihe on vapaa. Materiaalina on puu, joten kovin pieniä yksityiskohtia ei ole mahdollista toteuttaa. Palikat voivat olla pyöreitä (perinteiset pelinappulat) tai litteitä (kuten Carcassonne-meeplet).

Kilpailun voittaja pääsee tuotantoon ja myyntiin Spielmaterialin kaupassa. Voittaja saa yhden sentin jokaisesta myydystä nappulasta, lisäksi jokaisesta nappulasta maksetaan yksi sentti voittajan valitsemalle hyväntekeväisyysjärjestölle.

Kilpailuun osallistutaan piirtämällä kuva nappulasta ja lähettämällä se JPG-muotoisena sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Kilpailun deadlinesta ei ole tietoa, mutta kysyin asiaa ja päivitän tätä merkintää, kun saan vastauksen.

Päivitys 26.1.: Kilpailu päättyy 30.4.2011.

close

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.