Kategoriat
Uutiset

Spiel des Jahres Dixitille

Spiel des Jahres 2010 -palkintoDixitVuoden 2010 Spiel des Jahres -voittaja on Dixit! Tämä suomeksikin julkaistu seurapeli yhdistelee Rappakaljaa ja Kymppitonnia surrealistiseen kuvitukseen, tuloksena melkoinen palkintorohmu: ennen SdJ:tä peli on pokannut Ranskan ja Espanjan vuoden peli -palkinnot.

Saapa nähdä, miten käy Suomessa, Lautapelit.fi:n suomeksi julkaisema Dixit on ehdolla Vuoden pelin perhepelisarjassa.

Dixitin lisäksi ehdolla olivat Identik, Fresko, A la Carte ja Roll Through the Ages. (Uutinen ehdokasasettelusta.)

Tilaa Lautapelioppaan uutiskirje

Suoraan sähköpostiisi toimitettavassa uutiskirjeessä on Lautapelioppaan uutiskatsaus ja muuta ajankohtaista tietoa Lautapelioppaan toiminnasta.

Tilaamalla uutiskatsauksen hyväksyt, että lähetämme sinulle sähköpostia ja lisäämme sähköpostiosoitteesi osoiterekisteriimme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme ja rekisteriselosteestamme. Voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kirjoittanut Mikko Saari

Lautapelioppaan perustaja ja päätoimittaja Mikko fanittaa Uwe Rosenbergin isoja pelejä. Jos haluat lukea tiivistetyn katsauksen Mikon pelimausta Mikon top 20 -lista on paras lähtökohta.

2 vastausta aiheeseen “Spiel des Jahres Dixitille”

Dixit on kyllä toiminut hyvin kaikenikäisten kanssa. Parhaiten siinä tuntuvat pärjäävän nuoret lapset, ja onkin kohtalaisen maagista katsoa miten esim. 8-vuotias tätä peliä pelaa ja miten erilaisilla tavoilla kortteja voi arvuuttaa. Hauskaa se on toki ollut kaikenikäisille ja pitäisi tuo lisäpakka pistää hankintaan myös :)

Parhaimmillaan peli on varmaan tutussa seurassa mutta yllättävän hyvin peli on toiminut myös vähemmän toisiaan tuntevien kaiken ikäisten pelaajien kesken.

Dixit ei varsinaisesti ollut mikään yllätysvalinta, koska peli täyttää erinomaisesti Spiel des Jahresin kriteerit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *